Temetni vagy várni? Mi lesz veled, hazai közösségi finanszírozás?

Szerző: Turcsán Tamás 2013.április 8., Player.hu

Hol tart a hazai közösségi finanszírozás?

A hazai közösségi finanszírozás még gyerek cipőben jár, pedig rengeteg jó dolgot lehetene megvalósítani together. Szerintetek változott a helyzet 2013 óta? Nektek ki jut eszetekbe először a közösségi finanszírozásról? A Tilos rádió? A Két farkú kutyapárt? Egy közösen összedobott buli?

“A Kickstarter-projektek egy része valóban csúszásban van, de az a helyzet, hogy minden játékfejlesztő, hardvergyártó rendszeresen ezzel a problémával szenved – miért ne lenne ugyanígy a közösségi oldalon összegyűlt projektekkel? Vannak sikerek is, például az oldal már a művészetben is hatásos támogatási formájának köszönhetően idén először Oscart is kapott egy, a közösségi pénzből összegründolt alkotás. Zenészek, táncosok, írók és filmrendezők is szívesen gyűjtögetnek az oldalon, viszonylag sikeresen.”

Mik a jó példák? És hogyan kéne csinálni? A teljes cikk itt olvasható:http://player.hu/biznisz/mi-lesz-veled-hazai-kozossegi-finanszirozas/

Kép forrása: http://www.kickstarter.com  (https://www.kickstarter.com/blog/10000-art-projects-funded-on-kickstarter?ref=happening_feature2)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s