PICA +

Hogyan lehetne a kortárs művészetet az emberekhez közelebb vinni? Hogyan lehetne a köré épült misztikusságot ledönteni?  Hogyan lehetne rá kíváncsivá tenni a közeget?

A kortárs képzőművészet csupán egy szűk közösség élvezeti cikke. Míg a nagy neveket felsorakoztató klasszikus kiállítások meg tudják mozgatni az embereket, addig a kortárs galériák és kiállító terek nehezen tudják növelni látogatószámukat.

A probléma nem új keletű, mégis nehezen leküzdhető. A Pica+ ezért most egy másik művészeti ág, a zene bevonásával tesz próbát a horizontális úttörésre. A zene függetlenül a stílusoktól, irányzatoktól az emberek életének szerves részét képezi. Popularitása, trendjeinek hatása tetten érhető mindennapjainkban.

A Pica+ a kortárs zene és kortárs művészet világát úgy kapcsolná össze, hogy az mindkettőből a legtöbbet hozza ki. A zene népszerűsége és ezen belül is a marketingereje lehetőséget teremt arra, hogy egy új, szélesebb kör találkozhasson a kortárs képzőművészettel. Ám ez nem csak egy látványos buli lesz, hanem egyben egy kortárs művészeti kiállítás is. Egy olyan környezetet teremtünk, mely lehetőséget ad a résztvevőknek, hogy kortárs kiállítások sorozatát tekinthesse meg egy este alatt. Előítéletek és feszélyezettség nélkül váratlanul kerülne a white cube terekbe, melyekben kortárs magyar alkotók műveit láthatja. A célunk, hogy az ismeretlent megismertessük, és lehetőséget adjunk egy kötetlen találkozásnak; hogy rávilágítsunk, a kortárs képzőművészet lehet izgalmas, és lehet mindenkié!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s